Mi lehet az oka annak h a ciklusom 2hettel hamarabb jott meg? Altalaba rendszeres, neha kesik 2-3napot, de h hamarabb jojjon meg 2hettel ilyen meg nem fordult elo velem!
Figyelt kérdés
tudnatok segiteni?mi lehet az oka?valakivel elofordult-e mar?2009. júl. 5. 20:23
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy?mióta van meg?Lehet,hogy még nem állt be,vagy csak most hamarabb jött meg,nekem is volt már ilyen,sőt olyan is h 2hetet késett!!:S
14/L
2/3 A kérdező kommentje:
17vagyok,szoval azert mar eleg rendszeresnek mondhato
2009. júl. 5. 20:28
3/3 anonim válasza:
hát,akkor nem tudom,nekem elsőre ez ugrott be,hogy lehet,hogy még nem állt be.De amúgy nővéremnek is beállt már,jó pár éve mégis van hogy késik,vagy hamarabb jön meg,18éves.
1.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!