Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap voltam nőgyógyásznál...

Tegnap voltam nőgyógyásznál és azt mondta PCO-s vagyok, ez mit takar?

Figyelt kérdés
eltudná nekem vki érthetően magyarázni??
2009. szept. 30. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezt találtam..... [link]

2009. szept. 30. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
azt mondta ha 1 éven belül nem esek teherbe akkor megműtenek.sokat híztam a hajam gyorsan nő a szokásosnál,vérzésem nincsés azt mondta cisztám sincs.
2009. szept. 30. 13:32
 3/7 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki hogy majd kapok gyógyszeres kezelést is,attól majd tudok fogyni?64kg vagyok és egy 55-58ra leszeretnék menni.nem eszek sokat rendszeressen mozgok biciglizek minden nap és majdhogynem minden nap futok is.napi 2l vizet iszok és mégsem foygok.
2009. szept. 30. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Sajnálom, úgy tűnik, hogy ez elég komoly betegség és azt írják, hogy még nem tudják gyógyítani, csak a tüneteket kezelni. :( De azért jobbulást.
2009. szept. 30. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

juuuj nehogy megműtesd magad!!

Metforminnal kezelhető ez a betegség, annyira nem komoly.

És nagyon sokan teherbe esnek hiába PCO-sok, főleg ha metformin tartalmú gyógyszert is szednek, van ilyen ismerősöm.

Kicsit nézzél utánna a betegségnek, pcos. hu , fórum nők lapja cafén, sokan segitenek majd!

2009. szept. 30. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is most derült ki a PCO,ha itt beütöd a keresőbe RENGETEG ilyen kérdést találsz.Nekem rögtön felírta a doki a metformint,nagyon szeretnék babát.Te még nem kaptál semmi gyógyszert?
2009. szept. 30. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:
még nem kaptam gyógyszert jövőhét kedden kell visszamennem vérvételre és utána nézik meg milyen a hormonháztartásom,azt mondta utána kapok gyógyszert és ha 1 éven belül nem jön össze a baba akkor műtenek.vmit elégetnek azt mondta.mi is szeretnénk.párom már annyira rá van kattanva hogy a babaszobát tervezi .ö 23 én 20 éves vagyok.23 év körül szeretnék már egy babát.
2009. szept. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!