Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok és még nem...

14 éves vagyok és még nem jött meg és mellem abszolút nincsen. Ha nem nő a mellem attól még megjöhet a menzeszem?

Figyelt kérdés
Szóval már volt fehérfolyásom, elég gyakran szokott lenni.Szőrösödöm rendesen de a mellem nem nő.Az osztálytársnőimnek bezzeg van már és melltartóban "rohangálnak".Nekem meg még a top is felesleges.A menzeszem egyszerűen nem akar megjönni.Lehetséges,hogy egyáltalán nem lesz mellem?Amugy ha számit anyukámnak 14 évesen jött meg mondjuk már majdnem 15 éves volt.

2013. máj. 9. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Keresd meg itt a hasonló kérdésekre adott válaszainkat.

Későn érő típus vagy, ennyi. Fölösleges parázni. Ha 16 évesen sem jött meg, akkor irány a nődoki, addig pedig élvezd ki gyerekkorodat, az utolsó cseppig. Van, akinek alig van melle, na és? Ő úgy szép. :)

2013. máj. 9. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Sokat én férfiként nem tudok, de megnyugtatlak. Úgy látszik későn érő típus vagy, én a szakállamra vártam ugyanígy :)

Amúgy sovány vagy? Régen volt egy kreol bőrű barátnőm, ő 17 éves korára érett meg, de még milyen nő lett :J

2013. máj. 9. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány kg vagy?Az is befolyásolhatja,ha sovány vagy.Vagy pedig későn érő típus vagy.
2013. máj. 9. 19:53
 4/14 A kérdező kommentje:
43 kg
2013. máj. 9. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

És milyen magas hozzá? Mert ha olyan 150 -155 cm akkor még oké. De a fölött tényleg sovány, nem sértés. Jók a sovány lányok, csak azért legyen mit fogni :)

(második válaszoló vagyok)

2013. máj. 9. 20:28
 6/14 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok de nem vagyok sovány se kövér.(azt szokták mondani,hogy jó alakom van)
2013. máj. 9. 21:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi baj :) majd eljön az ideje mindennek.
2013. máj. 9. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezt felejtsétek már el végre, hogy más lánnyal hasonlitgatjátok össze magatokat!!! Azt kellene megérteni, hogy mindenki másképp fejlődik, de senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben!!! Egy korábban érő lány sem lesz semmivel értékesebb!!! A menstruációnak 16 éves korig kell megjönnie, a melled meg kb. 20-21 éves korodig nőhet!!!
2013. máj. 10. 06:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

160 cm és 43 kg? SOVÁNY.Én 159 cm-hez voltam 45 kg és azt mondták hogy anirexiás vagyok! A bmi szerint is vékony! Most vagyok 163 cm és 48 kg,mégis azt hallom,hogy vékony vagyok.

Ha még nem nő a melled,nem fog megjönni,mostanában biztos nem. Ha most kezdene el nőni,akkor is kb 2 év múlva jönne meg.

Persze vannak kivételek,pl én,mert 11 évesen kezdett nőni és 14 évesen jött meg..

2013. máj. 10. 18:43
 10/14 A kérdező kommentje:
ja és több mint egy éve van fehérfolyásom :)
2013. máj. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!