14 éves vagyok és még nem jött meg és mellem abszolút nincsen. Ha nem nő a mellem attól még megjöhet a menzeszem?
Keresd meg itt a hasonló kérdésekre adott válaszainkat.
Későn érő típus vagy, ennyi. Fölösleges parázni. Ha 16 évesen sem jött meg, akkor irány a nődoki, addig pedig élvezd ki gyerekkorodat, az utolsó cseppig. Van, akinek alig van melle, na és? Ő úgy szép. :)
Sokat én férfiként nem tudok, de megnyugtatlak. Úgy látszik későn érő típus vagy, én a szakállamra vártam ugyanígy :)
Amúgy sovány vagy? Régen volt egy kreol bőrű barátnőm, ő 17 éves korára érett meg, de még milyen nő lett :J
És milyen magas hozzá? Mert ha olyan 150 -155 cm akkor még oké. De a fölött tényleg sovány, nem sértés. Jók a sovány lányok, csak azért legyen mit fogni :)
(második válaszoló vagyok)
160 cm és 43 kg? SOVÁNY.Én 159 cm-hez voltam 45 kg és azt mondták hogy anirexiás vagyok! A bmi szerint is vékony! Most vagyok 163 cm és 48 kg,mégis azt hallom,hogy vékony vagyok.
Ha még nem nő a melled,nem fog megjönni,mostanában biztos nem. Ha most kezdene el nőni,akkor is kb 2 év múlva jönne meg.
Persze vannak kivételek,pl én,mert 11 évesen kezdett nőni és 14 évesen jött meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!