Melyik lenne a jobb gyógyszer? Cataflam vagy Buscopan mentruációs görcsökre, vagy esetleg van valamilyen repceptes is ami Nektek bevált?
Sajnos nekem az alábbi gyógyszerek csődöt jelentettek:
Papávelin; No-Spa;AlgoflexM.
Most hallottam, hogy a fent emlitett két gyógyszer (Cataflam vagy Buscopan ) állitólag nagyon jó görcsökre és gyorsan megszünteti. Nektek mik ezekről a tapasztalaitok, vagy esetleg egy másik fajta gyógyszert tudnátok nekem ajánlani?
Yasminelle-t szedek mint fogamzásgátlót, igy mindenképpen olyan gyógyszert keresek a havi menszeszemkor ami a gyógyszer mentes napok alatt e közt szedhető.
Egyik se jó görcsökre. Gyulladásgátló, lázcsillapító gyógyszerek.
A fogamzásgátló szedése mellett nem lehetne görcsös vérzésed. (A gyógyszermentes napokon nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés jelentkezik. Csak a szedés abbahagyása után fogsz újra menstruálni.)
Ha görcsölsz, akkor nem jó a gyógyszer, akkor menj vissza a dokihoz, mert váltani kell.
Szia!
Én nagyon rosszul szoktam lenni a menstruáció alatt.Volt,hogy a földről kellett összeszedni,mert elájultam.Suliba sem tudtam néha bemenni az első-két nap,mert akkor különösen erős görcseim voltak.
A dokim azt mondta,hogy kezdem el szedni a Cataflam-t (napi 2 szemet) a menszez megjövetele előtt.
Tehát én most hétfőre vártam,és már múlt szombat óta szedtem...
Nálam a Cataflam nagyon bevált.Már nem fetrengek összekuporodva az ágyon az első-két nap,hanem simán tudok menni erre-arra.Ma a suliba is bementem,pedig féltem,hogy rosszul leszek (de kibírtam).
Napi 2-őt vegyél be,mert amúgy marha erős gyógyszer! Én egyet beszoktam venni reggel,és délután vagy este felé..hogy kitartson a hatása a másnap reggeli adagig!
A Nospa nekem semmit nem enyhített a fájdalmon,meg az Algo-cuccok sem :-D
Csak receptre tudod kérni a Cataflam-ot,majd dokival írass!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!