Melyik fogamzásgátlót ajánlanátok? Miért azt használjátok, mi a hátránya?
Figyelt kérdés
Persze konzultálnék az orvosommal, mielőtt felíratnám. Nincs nőgyógyászati betegségem, egyszerűen csak váltani szeretnék, de tanácstalan vagyok.2013. máj. 8. 15:33
1/5 anonim válasza:
Symicia-t szedek több mint 2 éve.
Nekem nagyon bevált.fogytam tőle és nőtt a mellem is :)
és 6ezer a 3 havi.
Remélem tudtam segíteni (:
2/5 anonim válasza:
Fogamzásgátlót nem az alapján kell választani, hogy a szomszéd meg a barátnő mit szed, ugyanis vkinek az egyik válik be, vkinek meg a másik. Na meg van olyan akinek egyik se.
Az orvosnak ki kellene kérdeznie a ciklusodról (hossza, menzesz előtti tünetek, menzesz alatti tünetek, folyás mennyisége) és ez alapján eldöntenie, hogy inkább ösztrogén vagy inkább progeszteron túlsúlyos vagy, és a tablettát ennek megfelelően választani (kompenzálni vele).
Innentől meg lutri az egész. Megpróbál egyet, aztán ha nem jó, akkor másikat.
Az emberek különbözőek, nincs olyan tabi, ami mindenkinek jó.
3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ajánlatok alapján fogok választani, hanem mint írtam, az orvos véleményére hagyatkozok. A kérdésem célja az lett volna, hogy megtudjam, melyek a ma legnépszerűbb fogamzásgátló tabletták, mivel mindenképpen szempont, hogy ezek közül kerüljön ki az új tablettám, s valamilyen szinten megismerjem, utánanézzek ezeknek, mielőtt bármelyikre áttérnék. Nem szeretnék régi, elavult gyógyszerre váltani.
2013. máj. 9. 14:39
4/5 anonim válasza:
1. vagyok. Semmi gond a kérdéseddel ;)
5/5 anonim válasza:
a fogamzásgátló libidócsökkenést fog okozni, ezzel is számolni kell: van, akinek csak az elején, de sokaknál egész addig fenn állt ez a probléma, még szedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!