Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megy valaki mostanában IVF-re?

Megy valaki mostanában IVF-re?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, sokan.
2009. szept. 29. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ilyen választ vártam,ne haragudj. Jó volna ha volna valaki akivel megoszthatom,hogy nekem hogy zajlik az IVF,és szeretném tudni,hogy másnak milyen................ Ha van valaki aki megy IVF-re,az irhatna.
2009. okt. 5. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor úgy tedd fel a kérdésedet. Hogy kérdéseid lennének IVF-el kapcsolatban pl.

Tudod, sokan voltunk már ott, és sokan mennek épp most is. Én is ismerek ilyeneket. Úgyhogy a kérdésre korrekt választ adtam, semmi mást nem kérdeztél.

Ha olyanra vársz, aki ÉPP MOST megy, akkor várhatsz évekig. Ha megnézed, direkt nem válaszoltam, csak mikor egy választ se kaptál és kezdett eltűnni a kérdésed a süllyesztőben. De ha neked csak az jó, aki most megy, akkor sajnálom, én nem most megyek, már voltam.

Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

3 gyerekem van már a program segítségével, esetleg mégis tudok segíteni, beszélgetni.

2009. okt. 6. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmeséled a történetedet, kedves válaszoló? Hányadikra, hogy sikerült, mi volt az ok? Én 3 sikertelen IVF-en vagyok túl, lassan kezdődik a 2. stimulációm. Mi a titok?
2009. okt. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!