Hogy lehet az, hogy egyszerűen képtelen vagyok a tampon használatra?
Fogamzásgátlót én sem ajánlom ilyen fiatalon. Főleg, hogy nem élsz szexuális életet. Felesleges lenne hormonokkal bombáznod a szervezeted. Sok negatív hatása van.
A tampon témára rátérve. Az elején azt hittem megőrülök. A betéttől már sírtam. Nagyon utálom és évek óta még csak a közelébe sem mentem. Most már csak tampont használok. A lényeg, hogy a legkisebbel kezdj. Szerintem a menstruációnak azon a napjain gyakorolj, amikor a legerősebb. Ha kevesebb a vér mennyisége pl. az utolsó napokon, akkor nekem is van, hogy nehéz felhelyezni, sőt van, hogy nem is sikerül, mert annyira fáj. Ne görcsölj rá és próbálkozz. Menni fog. :)
Én sem bírom elviselni a betétet,egyszerűen nem birok tőle mozogni. Az első tampon felhelyezésemkor én a kádra raktam fel az egyik lábam és lassan felhelyeztem. Aztán már simán ment,vagy próbáld meg guggolva.
A fog.gátlót én sem ajánlom.
Én is irigylem azokat a csajokat,akik 2-3 napig menstruálnak,nekem is eltart 7 napig is+utána 2 nap barnázás.Tehát azzal ne foglalkozz nekünk ez jutott.
Próbáld az Ob mini silktouch-al, és végső esetben esetleg úgy próbáld hogy háton fekve felhúzott lábbakkal, mert így nem kell tartani magad és talán nem feszül annyira a hasizom.
Kicsit hülyén néz ki de hátha sikerül. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!