Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl vékony vagyok?

Túl vékony vagyok?

Figyelt kérdés

14 évesen 168 cm és 48 kg vagyok. Mindenki azzal szekál (burkoltan), hogy:

-még nem jött meg (ezt nem értem: mi ezen a szekálni való? hiszen mázlistább vagyok, mint ők....)

-kicsi a mellem

idegesít még az, hogy mostanság nagyon megnyúltam, és a lányok 3/4-énél magasabb vagyok....

ezenkívül a növés miatt is fáj a bokám, bokaszorítót kell hordanom tesin, és nem abba a kínai sz@rban futok, mint a többiek, hanem rendes tesicipőbe, ami kicsit "bumzlibb" (ezen is találnak kivetnivalót)....

és akkor érezd jól magad, sok sikert hozzá ;)

2013. máj. 7. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:

A gyerekek gonoszak, valamivel szekálni fognak..

Majd megtanulod elviselni :D

Nem vagy túl vékony.

2013. máj. 7. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva, igen vékony vagy. Írtad most nyúltál, ha eszel rendesen / és nem ezért vagy vékony /, akkor alakulni fog a tested.

A menzesz megjöveteléhez is kell egy bizonyos mennyiségű zsírszövet. A sovány lányoknak mindig később jön meg.

Ha Te saját magaddal elégedett vagy , akkor ne vedd fel a többiek mondatait.

2013. máj. 7. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg sovány vagy, viszont ne hallgass azokra akik szekálnak olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, mert az értelmi szintjük messze a béka feneke alatt van!
2013. máj. 7. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam, engem is szekáltak, meg deszkának hívtak, 14 évesen még nem is jött meg. most már ők jól meghíztak, én meg jobban nem is nézhetnék ki.:) néha fordul a kocka.:)
2013. máj. 10. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, az ilyen kötekedésre ne is figyelj oda. Ne akarj vátoztatni magadon, inkább fejleszd magad. Amin nem tudsz változtatni azon felesleges aggódni:)
2013. máj. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!