Hogyan tudnék hízni?
Én nem vagyok magas nekem már egy 5 kg is elég lenne hogy megnyugodjak kicsit.Pajzsmirigyem jó,nemrég vettek vért és minden oké.az igaz hogy a családban mindenki vékony de akkor is.
Lehet fogamzásgátlo segítene kicsit.
Én nem vagyok magas nekem már egy 5 kg is elég lenne hogy megnyugodjak kicsit.Pajzsmirigyem jó,nemrég vettek vért és minden oké.az igaz hogy a családban mindenki vékony de akkor is.
Lehet foga l ,
mzásgátlo segítene kicsit...c
Fogamzásgátló? Egy frászt!
Attól nem biztos, hogy hízol.
Meg annak a "hízásnak" a fele egyébként is víz, meg "szél". A tabletta inkább csak puffaszt. Úgy, mint ahogy menzesz előtt is felpuffad az ember.
Szedj Béres-cseppet! Az tényleg javít az étvágyon.
Vagy terhesvitamint! Nem vicc! Olyan összetételben tartalmaz vitaminokat, vasat..., hogy könnyen lehet hízni mellette.
Még a hajat is széppé teszi (hasonló az összetétele, mint a hajvitaminoknak, csak sokkal jobb arányban tartalmazza azt, ami kell a szervezetnek)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!