Nagyon rendszertelenül jön meg a menszeszem. Még csak 13 vagyok, de azért aggódom. Bajom lehet?
Figyelt kérdés
Először 2011 szeptemberében jött meg, majd decemberben ezek után csak augusztusban aztán októberben és azóta nem jött meg. Ez nem baj, hogy ilyen nagy időközönként jön meg még ilyen idős korban?2013. máj. 6. 21:13
11/17 anonim válasza:
Pont akkor tudna megnyugodni a Kérdező, ha szakember mondaná, hogy nincs baj! De nekem mindegy, ha önjelölt távgyógyítókra jobb hallgatni mint a szakemberre, akkor csak tessék! De szeretném ha tudnád Kedves Kérdező, hogy csak jót akarok Neked, hogy legalább biztos legyél abban, hogy nincs semmi baj!!!
12/17 anonim válasza:
Elhiheted, hogy ő is tök ugyanezt fogja mondani, még csak pár éve megjövő menstruációnál ez teljesen természetes.
13/17 anonim válasza:
Legyen igazatok, de mi van ha mégsem csak a fiatalsága miatt nem menstruál 7 hónapja a Kérdező? Vállaljátok a felelősséget, ha ne adj' isten tényleg gond van? Nekem mindegy, én jót akartam!
14/17 anonim válasza:
Ne dőlj be a huhogóknak, nincs semmi probléma veled még a te korodban.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat, de én csak azért gondoltam csak, hogy rákérdezek erre, mert aggódtam, és néztem ezzel kapcsolatos kérdéseket, de azoknak nem volt ekkora kimaradásuk, ezért gondoltam hogy felteszem ezt a kérdést és esetleg ha sokan azt mondják, hogy ez már sok, szólok anyukámnak, hogy menjünk el dokihoz, de ha inkább azt mondják többen, hogy ez ilyenkor még az ilyen nagy kimaradás sem baj plusz még megnyugtatatnak azzal, hogy volt akinek már volt ekkora kimaradása (köszönöm ezeknek a kommentelőknek) akkor én már megnyugodok, és nem kell nekem netes orvos meg semmi. Természetesen anyukám is tud, arról hogy mikor jön meg nekem, csak persze anyukám azért még sem tud mindent orvoslás terén, ezért kérdeztem itt meg, de ha anyukám nem akar elvinni emiatt orvoshoz, akkor én megbízok benne, de ha itt a töbség mondta volna, hogy ez baj akkor inkább megkértem volna, hogy vigyen el. Szóval akik olyan válaszokat küldtek, hogy nekik is volt ilyen, ilyen korban azoknak köszönöm akik pedig pl. a netes orvost javasolták, hát köszönöm de nem fogom attól megkérdezni mi bajom.
2013. máj. 7. 23:41
17/17 anonim válasza:
Vigyázz magadra és jó egészséget neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!