Milyen vény nélküli gyógyszert tudtok felfázásra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 10:35
1/7 anonim válasza:
Mit értesz felfázás alatt??Alhasi fájdalom, vizelési inger, csípő érzés vizelés közben??Ilyenek?
2/7 anonim válasza:
Kamillateát és vörösáfonyát ajánlok, de elsősorban inkább azt, hogy menj el orvoshoz, mert én is kaptam már vesemedence-gyulladást kezeletlen felfázástól, és az nem volt fincsi...
3/7 anonim válasza:
mindenképpen menj orvoshoz... és nekem is a vörösáfonyát ajánlották ma, eszem is, igaz nem ízlik:D(van tabletta formában is) meg sok zöld teát iszom, h több vizelet legyen, és tisztuljon a vesém... de ezek mellett tényleg menj el orvoshoz... valószínűleg, ha fáj a vizelés, csíp, esetleg fáj is valamid (derék, alhas, vesetájék), és gyakori az inger, antibiotikum is kell a gyógyuláshoz.. ha halogatod, nagxobb baj lesz belőle.
4/7 anonim válasza:
Valurinal. Ez gyógynövény kivonatot tartalmaz, patikában vény nélkül kapható, megelőzésre, és enyhébb esetben nagyon jó. De ha komolyabb a felfázás, azzal mindenképp orvoshoz kell menni, mert feljebb húzódhat a vesékre.
5/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem kísérleteznék házilagos gyógymódokkal. Lehet, hogy amit te "felfázásnak" gondolsz, az egy enyhe bakteriális fertőzés, amit szakszerű módon gyorsan kikezelne az orvos. Ha magadat gyógyítgatod, elszaporodnak a bacik, továbbterjdhet a fertőzés. Végül úgyis az orvosnál kötsz ki, csak akkor már nagyobb problémával.
6/7 anonim válasza:
Szia
nekem eddig enyhe tünetek voltak felfázásra: görcsölt a hasam tájékoán, meg a dereakmban éreztem valamit. Rengeteg teát ittam forrón, és mindig hosszabb pólót, pulcsit hordtam. Otthon takaró volt mindig a hátamon. Nem tudom neked mennyire súlyos.
7/7 anonim válasza:
szedj urogint! nekem segített persze enyhe tüneteim voltak...azóta is sokszor felfázok, a nem megfelelő öltözködés miatt, vagy éppen hideg felületre ülök le:S nagyon oda kell figyelni a későbbiekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!