Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelentenek pontosan?...

Mit jelentenek pontosan? Köszönöm elöre is

Figyelt kérdés

Uterus: 90*42*52 mm nagyságú, szabályos alakú, homogén szerkezetű.

Endometrium:8'6 mm

Jobb ovarium:83*66*75mm több rekeszes ciszta

Bal ovarium 33*36*38mm normál szerkezetü. Nagyjábol tudom neten megnéztem de tudnátok segíteni nekem mi jelentenek pontosan? A cisztámról tudok de melyik a mérete pontosan?

2013. máj. 6. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt két cisztáról van szó. Egyik a jobb petefészekben másik pedig a balban. A méhed teljesen rendben van! A cisztáid kb még egy egy centisek sem. Nincs akkora nagy probléma. Talán ez fel is fog szívódni.. de miért nem kérdezted meg az orvost?
2013. máj. 6. 10:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Azért nem mert ez egy állat orvoshoz hasonló doki :( úgy is bánik az emberrel.....kérdezni nem lehet mert leugat :( sürgös volt azért mentem hozzá
2013. máj. 6. 10:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Melyik mutatja a ciszta méretét mert itt 3 is van ....

.

2013. máj. 6. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Első: Te mégis miről beszélsz? Ezeket az infókat honnan szedted, mert agyon nem ez van ideírva?...

A méhed 90*42*52 mm-es, normális az alakja és a szerkezete.

A méhnyálkahártyád 8,6 mm vastag.

Az egyik (jobb oldali) petefészked baromi nagy (83*66*75 mm-es), és van benne egy többrekeszes ciszta. A ciszta mérete nincs leírva, csak a petefészeké. De a ciszta sem sokkal kisebb, mint maga a petefészek, hiszen a cisztától nőtt ekkorára.

A másik (bal) petefészked 33*36*38 mm-es, és normális a szerkezete. Abban nincs ciszta.

Mind a három szám méretet jelöl. Az egyik a hosszúsága, a másik a szélessége, a harmadik meg a vastagsága vagy az "átlója".

2013. máj. 6. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Első: egyébként 10mm=1cm. 88mm=8,8cm.
2013. máj. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!