Ez normális 14 évesen?
Figyelt kérdés
159 cm, 42 kg vagyok.(nem vagyok sovány, rendszeresen sportolok, a hasam lapos, izmosabb vagyok) mell méret: 70a.
ez normális 14 évesen? FOgok még nőni? nagyon alacsonynak érzem magam...
14/L
2013. máj. 5. 15:36
11/23 anonim válasza:
Hát szerintem még nőhetsz. 165 cm-től számít egy nő magasnak , ha jól tudom.Szerintem minimum 163 cm-nek kell még lenned. Hány cm az anyukád és az apukád? ( én pont az ellentéted vagyok, csak 2 évvel fiatalabb, és sokszor piszkálnak ezért, meg a barátnőmet is, csak nem vagyunk mi sem kövérek)
12/23 A kérdező kommentje:
Anyum 170, apum 180 körüli, szóval átlagos mindkettőjük.
2013. máj. 7. 20:49
13/23 anonim válasza:
normális nyugi ;) szivesen leveleznék veled ha gondolod jelöj [link]
15/23 anonim válasza:
még be se töltöttem a 14-et, de 170 cm és 46 kg vagyok :D
16/23 poiu válasza:
Attól is függ, hogy mikor jött meg. Ha későn érő vagy, még sokat nőhetsz, ha korai, akkor szinte semmit.
17/23 I.need.it*-* válasza:
én 151 cm vagy és 42-43 kg és nekem is 70a-s szal sztem normális :/ úgyis fogsz még nőni és a genetikát nem tudod megváltoztatni
18/23 A kérdező kommentje:
16: 2 éve jött meg
2013. júl. 22. 12:58
19/23 anonim válasza:
Alacsony vagy,de a magasság az egy dolog,ha alacsonyak a szülők a gyerekek is sokszor akkorák.Én 11 évesen lehettem ekkora,én a magasak között voltam de a többi osztály társam is 150-154 cm között volt.11-12 évesen meg már mindenkinek megvolt a mensije is.
20/23 anonim válasza:
Na ez fura mert ahogy írtad magasak a szüleid akkor te elég alacsony vagy,ez fura,azért 14 évesen,sőt 13 évesen már az anyuka magasságát utolérik a lányok.Valószínűleg te is utol éred.Bár van hogy kisebb lesz valaki a vele egynemű szülőjénél de ez ritka.Bíztos nősz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!