Lányok! Nektek milyen volt az első nőgyógyászos élményetek?
Szia!
Hát,eléggé kellemetlenül éreztem magam,főleg,hogy "szét tárom a lábamat egy idegen férfinak."De hát nem volt mit tenni,egy hosszítptt felsőt vettem fel és így nem éreztem magam annyira kényelmetlenül.Kibírható,hiszen ő nap mint nap látja "azt" és már megszokta.Hamarosan nekem is el kell megint látogatnom gyógyszert íratni.De én már nem izgulok.:) neked sincs rá okod.:)
16/L
Előző vagyok.
Bocsi elírtam.
Hosszított felsőt..:)
Én mikor először elmentem, ennyit mondott: ne aggódjon láttam már magát meztelenül! Vetkőzzön le nyugodtan! :D
Mivel nála születtem :) Igy feloldódtam egyből.
Én is hosszabb fölsőben mentem, hogy addig se érezzem magam rosszul, amig felfekszem.
Amúgy meg annyi ilyet látott már, hogy nem nagyon hatja meg :D
L/22
14 és fél évesen voltam először, privát rendelőben, minden vadiúj és tiszta volt, és egy kedves, fiatal doktornő vizsgált. Síkideg voltam, ezért leültetett és elmagyarázta, hogy ehhez minden nőnek előbb utóbb hozzá kell szoknia. Aztán jött a feketeleves, le kellett vetkőznöm teljesen meztelenre, és nagyon alaposan megnézett, a mellem is beleértve.
A legcikibb az volt, hogy belenyúlt a fenekembe :D Asszem vérvörös lehettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!