Volt "baleseted" az elsö menstruációdnál ha igen mi volt az?
Pont a nagymamáméknál nyaraltam nyáron egy hetet,1 éves voltam.Már a 3.nap voltam ott amikor éreztem,hogy görcsöl a hasam és szédülök.Aztán épp mikor szólni akartam a nagymamámnak hirtelen megszűnt a fájdalom,ennek nagyon megörültem.(Egyáltalán nem gondoltam arra,hogy meg fog jönni,persze azt tudtam ,hogy valamikor majd meg fog,de nem gondoltam,hogy most:D)Szóval,kimentem a kertbe játszani a macskával,ekkor éreztem valami furi érzést,olyan volt mintha bepisiltem volna,de kicsit másabb.Bementem a mosdóba és akkor láttam,hogy teljesen átázott a bugyim és kicsit a nadrágom is véres lett.Nagyon megijedtem:D.Nem akartam elmondani a nagymamámnak,mert cikinek gondoltam.Végül wc papírt tettem bele a bugyimba:D(arra persze nem gondoltam,hogy az valamikor át fog ázni)Végül a nagymamám észrevette ,hogy vérzik a "nunim" ,de nem akarta elhinni ,hogy ilyen kicsi koromba már elkezdtem menstruálni (neki 16 évesen jött meg először),szóval meg kellett neki mutatnom a bugyim,nagyon elcsodálkozott amikor meglátta a véres wc papírokat.Aztán mindent elmagyarázott és elment egészségügyi betétet venni,amit aztán rajtam keresztül el is magyarázott.Mondanom sem kell,hogy mennyire gáz volt a nagyi előtt félig pucéran állni miközben csöpög belőlem a vér :SAztán vacsoránál elújságolta az egészet nagypapának :S Égtem mint a rongy.
Azóta már 14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!