Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyiknap volt másnap csak...

Egyiknap volt másnap csak 1-szer. Miért?

Figyelt kérdés
A tegnap jött meg először. Volt is barna folyás meg minden. Ma éjjel még jött de reggel (most) mikor megnéztem nem jött semmi. Várja vagy szoljak anyunnnk h téves riasztás??
2009. szept. 28. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd el Anyukádnak így, ahogy volt. Az elején még rendszertelen (lehet), de később majd beáll, ne aggódj. Csak mostmár mindig legyen nálad betét, mert lehet, hogy váratlanul fog megjönni.
2009. szept. 28. 08:38
 2/6 A kérdező kommentje:
na meg vagyok nyugodva. Voltam a wc-n es miutan megtoroltem véres volt...egyébként szerintetek 12 évesen nem koraji?
2009. szept. 28. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem korai 12 évesen. Már 25 évvel ezelőtt sem volt az. Teljesen normális 11 évesen is és 15 évesen is. Ez csak két kiragadott példa volt, hogy lásd, nincs miért aggódnod. Anyukádnak pedig mindenképpen mondd el, hogy megjött. És mivel tényleg csak idővel áll be ciklusosra, mindig legyen nálad betét, nehogy meglepetés érjen.
2009. szept. 28. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első menstruáció megjöhet 9 évesen is és 16 évesen is!
2009. szept. 28. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismertem egy lányt, aki már 9 évesen kezdett menstruálni. A melle 6 évesen már akkora volt, mint más lánynak 16 évesen, a puncija kb. 8 évesen kezdett szőrösödni.
2009. szept. 28. 12:33
 6/6 A kérdező kommentje:
oau
2009. szept. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!