Rendszertelen 1,5 év után? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tavaly előtt novemberben jött meg először(akkor voltam 12 éves) az első menstruációm. Utána nagyon rendszertelen volt, tehát ilyen 2 hónapokat is hagyott ki néha. Úgy gondoltam, hogy elkezdek naptárt használni.(Utóbbi két hónapban) A menstruációm először 25 napra jött meg majd utána 24. Most késett 5 napot. (mivel két hónapja 25 naponta jön meg) szerintetek lehet valami bajom? vagy ez még természetes, ha 1,5 év után még nem állt be??2013. máj. 1. 10:12
1/4 A kérdező kommentje:
14/L
2013. máj. 1. 10:15
2/4 anonim válasza:
Ez természetes.Sokaknál 3 év alatt szokott beállni a rendes ciklus, de van akinél 5 év is kell. Én már jó régóta menstruálok és 27 -28 napra jön meg,valamint néha 25 / évente 2-3x is/ napra, szóval még most sem haj de pontos sajnos. Sok minden befolyásolja. Nálam, ha stressz ér és már lassan ott tartok, hogy meg kéne jönni, simán jelentkezik előbb.
4/4 anonim válasza:
Nincs semmi baj,az első pár évben sokszor még elég rendszertelen a mensi,és van akiknél elég soká is tart,napra pontosan meg nem lehet kiszámítani,azoknak jön meg napra pontosan akik fogamzásgátlót szednek,felnőtteknél is akik nem élnek ezzel a szerrel megjöhet hol 23,hol meg 28 napra a mensijük.Ez van.Normális nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!