Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszertelen a verzesem a...

Rendszertelen a verzesem a fog gatlo abbahagyasa utan. Masfel evig szedtem,2 honapja abbahagytam es azota nem jott meg. Ki mit tud ra ajanlani?

Figyelt kérdés
Kulfoldon vagyok,dokit legyszi ne irjatok.Gyogyteak pl vagy valami mas?!

2012. szept. 27. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Türelmet. Más nem nagyon van. Megpróbálhatod a cickafark teát esetleg.
2012. szept. 27. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Cickafarkfű

A női bajokra a leghatásosabb!!!!

Alkalmazása:

Teaként: 1 teáskanál cickafarkfüvet leforrázunk 2-3 dl forró vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, leszűrjük és koryolgatva fogyasztjuk.

Napi adagja: 2-3 csésze

A VÉRZÉS KIMARADÁSA ESETÉN tanácsos reggelente 1 csésze cickafark teát elfogyasztani!!!

(Keserű az íze, de nagyon megéri!)

Palástfű

-Ciklus rendezése

-Fehérfolyás

-Hormonzavar

-Méh-, petefészekgyulladás

Ajánlott napi 2-3 csészével fogyasztani!

A LEGJOBB MEGOLDÁS RENDSZERTELEN MENSTRUÁCIÓRA:

- Ha a menstruáció orvosi gyógyszerezésre sem áll be havi rendszerességre, cickafarkfűvel keverve a palástfű (egyenlő mennyiség mind a kettőből) egyenesbe hozza a dolgot.

(Ami még hatásos lehet: Borókabogyó: A borókabogyó serkenti a női hormonok működését, a belőle készült tea segít beállítani a késő vagy rendszertelen vérzést.)

Remélem segíthettem! Nekem használt! :)

2012. szept. 27. 23:13
 3/3 Terpike válasza:
barátcserje is szépen beállítja a ciklust.
2012. okt. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!