Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek görcsöl a hasa ha megvan?

Kinek görcsöl a hasa ha megvan?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt az elején...
2009. szept. 27. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha nekem 3 éve megvan és eddig egyszer sem fájt, akkor ezután sem fog?
2009. szept. 27. 23:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Én mikor elkezdtem menstruálni akkor volt iszonyatos!

Mostmár szerencsére csak néha fáj, általában semmi különöset nem veszek észre, szerencsére:)

2009. szept. 28. 07:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Az elején nekem se fájt de aztán már eléggé görcsölős lettem.Most próbálkozok valamilyen pozitív gondolkodásos dolgot hogy sokszor gondolok arra mikor fáj hogy én nem vagyok görcsölős és hogy nem is zavar és általában beválik a legutóbbinál hatásos volt.Ha valaki ki akarja próbálni ezt a technikát akkor olvasson el róla valamilyen könyvet én is onnan tanulgattam ezt pedig nem is olvastam ki a egészet.
2009. szept. 30. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem... és ez akkor borzalmas, amikor suliba kell menni. Ma is olyan falfehér voltam, hogy kérdezgették jól vagyok-e, mi a probléma.... Az egyik órát véigi feküdtem és majdnem elájultam. Már nem tudom mi segíthetne :(
2009. nov. 12. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Majd leszakad a derekam...:(
2010. júl. 9. 15:15
 17/17 anonim válasza:

NEKEM!

A suliba mozdulni nem birok.

Most nyáron kommandós táborban majd belehaltam.10-kor takarodó minden pózt kipróbáltam 11kor nagy nehezen el aludtam. 00kor felverték az egész tábort mert megbukott az örség. 02kor nagy nehezen elaudtam.A sátrotársam azt mondta hallgatni is rossz ahogy szenvedek.

2010. júl. 25. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!