Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek görcsöl a hasa ha megvan?

Kinek görcsöl a hasa ha megvan?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 20:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nekem
2009. szept. 27. 20:53
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

nekem :(

van, hogy gyógyszerrel és melegítőpárnával bírom csak ki a napot, egész végig ágyban fekve...

ha suli van, az még rosszabb, olyankor ott kell lenni, nem maradok itthon

2009. szept. 27. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

én is így voltam, mint a 2. válaszoló, nekem még jót tett a forró fürdő is. Majd leszakatt a derekam, és a belsőcombom is.

Miután megszültem a lányom, ez mind elmúlt. Most már egyáltalán nincsenek görcseim, már 4 éve :)

de együttérzek veletek

2009. szept. 27. 20:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Én el is ájultam, hánytam és amikor épp nem fájt akkor állva eladudtam. Aztán 4-5 óra múlva elmúlt és tettem a dolgomat tovább. Nem segített semmi, különböző görcsoldók, gyógynövény, lelki izék, mozgás, vízivás, melegvíz stb... Azóta fogamzásgátlót szedek, csak ez segített. Már majdnem egy éve szedem, de még most is szinte pánikroham fog el mikor várom hogy megjöjjöm, mert annyira félek, hogy megint fájni fog. :S Pedig azóta egyszer sem fájt. Nagyon meggyűlöltem. :(
2009. szept. 27. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Változó, de általában fáj, igaz a Cataflam segít.
2009. szept. 27. 21:11
 6/17 anonim válasza:
90%
elég sok nőnek..
2009. szept. 27. 21:13
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Én is úgy vagyok mint a 2. 20:57-es:D Csak én még fiatal vagyok a fogamzásgátlóhoz...Illetve majdnem 16 évesen felírnák, de csak ezért nem. Nemi élettel még várok:P Amúgy most is éppen fáj!
2009. szept. 27. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:
20.57 vagyok 18 éves :D Azért mentem a nőgyógyászhoz hogy segítsen ezen a problémán és azt mondta, hogy ír fel görcsoldót vagy fogamzásgátlót. Én ezt választottam mert rettegtem hogy az a gyógyszer sem hat... Apám ott volt, beleegyezett, igaz akkor volt barátom már 2 éve, de most nincs. De amikor fájt akkor igazán nem érdekelt hogy mi mulassza el, csak ne szenvedjek... :S
2009. szept. 27. 21:22
 9/17 A kérdező kommentje:

Milyen rossz nektek.

Nekem még csak a 3. menstruációm van meg, tehát kezdő vagyok még, nekem szerencsére nem fáj, igaz néha érzem hogy így "mocorog...nagyon tompán fáj..ilyesmit érzek.

2009. szept. 27. 21:35
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem akarlak elkeseríteni, de kezdetben velem is így volt.

Most viszont már nagyon görcsölök (5 éve menstruálok). Igaz, nem hányok meg ájulok el, de nagyon rossz tud lenni, néha sírni lenne kedvem tőle. Algoflex Forte segít.

2009. szept. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!