Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most hüvelygombám van?

Most hüvelygombám van?

Figyelt kérdés

Azzal a problémmámmal fordulok hozzátok, hogy 3napja kicsit viszket a nemi szervem, és tegnap óta már a viszketés elmúlt, mert Canesten krémmel kenegettem, de a hüvelynyílásom és a hüvelyem ég és fáj ha felnyúlok.

Annyit még tudni kell, hogy az elmúlt egy hétben eléggé rendszertelenül ettem, és stesszes is voltam.

Ez a tünet ugyanilyen formában jelentkezett máskor is 1hónapja is, amikor kivették a mandulám és hetekig alig ettem valamit.

Először csak sűrű fehéres folyásom volt, és (pirosabb lett a puncim) ,mára ez sárgás lett, és büdös. A hüvelyemet pedig csontszáraznak érzem és fáj amikor pisilés után meg kell törölnöm.(mára ez a tünet is elmúlt) De egyáltalán nem vészes , csak pisiléskor és fürdéskor rossz érzés.Nem tudom hogy baj e hogy használok Lactacyd intim lemosót, ha a párommal együtt vagyok utána.ezt rendszeresen használom, ez befolyásolhat vmi? Mert az után jobb érzésem van. A kérdésem annyi lenne, hogy ez most hüvelygomba vagy micsoda? És hogy forduljak e nőgyógyászhoz vele, vagy elég rá Canesten hüvelykúp és krém? milyen gyógymódot ajánlanátok erre?

Előre is köszönöm!

Viky 18 éves

2009. szept. 27. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ez hüvelygomba. Nem kell menned dokihoz, elég a hüvelykúp illetve a lactacydot cseréld le. Álltalában az szokott a probléma forrása lenni.
2009. szept. 27. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:

fhú, a lactacydtól nekem mindig kijött, énmegmár a falat kapartam, hogy de mégis milehet a gond? majd eccercsak elfogyott a lactacyd és anyám másmilyen intim lemosót vett. na azóta egyszersemjött elő a gomba. ennek már több éve.

a normál hüvelyi ph 3,6 - 4,5 között van vhol, a lactacyd PHja viszont 5 felett van...nemis értem h miért írják a honlapőjukon h azonos a hüvely PH-jával.::S

2009. szept. 28. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!