Meddőségi műtétet megcsinálják egy 20-25 éves lánynak is, akinek nincs gyereke + nem is akar gyereket?
nem csinálják meg
létezik latex mentes óvszer, arra nem leszel allergiás, ott a hormonmentes spirál, amit ilyen esetben felraknak még nem szült nőknek is, de művi meddővé tételt ilyen korban ezek a felsorolt problémáid miatt nem végeznek
2. vagyok
félreértettelek
nem, nem tesznek ebben a korban műtéti úton meddővé. azért ez elég drasztikus módja lenne fogamzásgátlásnak. amúgy soha nem mond, h soha. az, h most, 24 évesen nincs gyerekes és nem is akarsz, nem jelenti azt, h nem is lesz...
második válaszoló
a kérdező pont meddővé szeretne válni, olvasd el ismét a kérdését
első vagyok, én sem szedhetek semmilyen hormon tartamú készítményt, spirálom van 3 éve, ne mis érzem, semmi bajom nincs vele
de ha mindenre zsigerből nemet mondasz kapásból, akkor marad a szexmentes élet
Javaslom a pesszáriumot. Hormonmentes, orvosi szilikonból van, nem latexből. Elég drága, de csak egyszer kell megvenned, és kis túlzással egész életedben használhatod. Spermicid anyaggal kombinálva a biztonsági foka mint az óvszeré.
Gyógyszertárban nem kapható, úgyhogy meg kell rendelned, külföldről hozzák be. Pl. itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!