Mennyire fájdalmas a HSG vizsgálat? Akinek volt már ilyen (akár Kistarcsán) leírná részletesen, hogy zajlik ez?
Igen zt mondják hogy akinél gond van ilyen téren annak nagyon fáj. Nem sikerült felszabadítani? Sikerült azóta a babó?
Kérdező, szerintem az a biztos ha kérsz fájdalom csillapítót. Inkább elgyen felesleges mint hogy nagyon fájjon szerintem. Amugy akinek nincs elzáródva annak nem maga a kontrasztanyag fáj hanem amivel kitágitják a méhszájat.
Köszönöm,hogy leírtad!!
Sajnálom,hogy rossz híreket kaptál,de legalább tudod,és nem áltatod magad tovább...Megoldás gondolom erre is van,azért mégis csak a XXI. században vagyunk ;)
Én amúgy nem tervezem a kíséretet és a fájdalom csillapítót sem.Ha annyira nagyon gáz lenne,akkor élből úgy lenne kitalálva az egész vizsgálat.Különben van aki simán megszül egy gyerkőcöt,akkor ennyit ki kell bírnom,úgy érzem!Szóval én egyébként abszolút pozitívan állok a dologhoz,jöjjön aminek jönnie kell...
Ennek szívből örülök!!!Akkor lehet mondani,hogy megérte!Nagyon vigyázz magatokra!
Azért ha túl leszek ezen a vizsgálaton(amit még nem tudok,hogy mikor lesz,mert a menszeszemhez kell igazítani,és az "önálló életet él"),szóval akkor megírom,hogy én hogyan éltem meg!
A mai napon megvolt a HSG vizsgálat!
Amíg csak vártam,és vártam hálóingben teljesen összevoltam törve,többször spontán elbőgtem magam,s ha a szobában levő(egyébként nagyon aranyos)betegek megszólítottak,rögtön kicsordult a könnyem,annyira nem tudtam mit kezdeni a helyzettel,sőt úgyérzem erről nem is tudok beszélni,teljesen traumának élem meg,hogy még egy utolsó putris akárkinek is előbb lesz gyereke,akit aztán olyan bánásmódban és olyan környezetben "nevel".....szóval teljesen tragikus volt a hangulatom!
Hozzáteszem reggel 7-re kellett a kórházban bemenni,és a vizsgálatot 11-re időzítették,ami aztán jóval fél 12 után kezdődött.A fájdalmas része valóban a katéter behelyezése volt,olyan volt,mintha szurit kaptam volna "odabentre"
közben fölszisszentettem néhányszor,de a Doktornő közölte,hogy ez volt a beavatkozás legfájdalmasabb része,aztán röntgen,kontraszt anyag,aztán mondták is az eredményt!Bal oldal teljesen jó,jobb oldal elvan záródva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!