Miért nem jött még meg?
nem nehéz.
és nekem is azért jött meg 14 évesen a 12-13 helyett mert sovány voltam. (előtte normál volt a súlyom)
156 cm-esen voltam 44 kg,aztán 160 cm lettem és ugyanúgy 44 kg. végül júniusban rászántam magam az evésre és 5 kg-t sikerült aug 31-ig felszednem. aztán lementem 48 kg-ra,de sikerült tartanom a súlyom szeptemberben is.akkor már 162 cm voltam.
1 hónap múlva megjött.
azóta is 47-49 kg között vagyok,mikor hogy :) általában a ciklusomtól függ,előtte mindig felszedek 1-1,5 kg-t.
és mondták is sokan hogy jobban áll ez a súly,nőiesedtem.
persze ez csábítóan hangzik,de ezzel "le is kellett mondanom" egy dologról: a gyors növekedésemről. fél év telt el az első havim óta és csak fél centit nőttem. régen ennyi idő alatt kb 2-3-t.
persze nem mindenkinél van ez így,de valamit valamiért. és mivel már nincsenek súlyproblémáim(azért még szeretnék hízni),a ciklusom a többi lányéhoz képest egész pontos,pedig már írtam hogy csak fél éve menstruálok. most is megvan,ez a nyolcadik :D
annyit mondok még hogy tény az hogy a húsosabb,ducibb lányoknak előbb megjön mint pl egy anorexiásnak.a fejlődéshez zsír kell,persze nem mindegy hogy mennyi.
remélem segítettem!
14L
egész pontosan 7 hónapja jött meg,bocsi :D
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!