PMS ellen mit lehet tenni még? Ritkasz. R a kedvem ilyenkor, mintha beteg lennék napokon át.
Figyelt kérdés
Úgy érzem ez már nem természetes, menstruáció előtt egy héttel, 10 nappal előbb már rossz kedvem van, hogy erővel sem tudok változtatni rajta. Próbálok ismerkedni, barátkoni (szociális életem rendben tartani) tornázom, változtattam a táplálkozási szokásaimon, étrendemen, igyekszem időnként kedvemre tenni (új frizura, új ruha néha, új hobbi-munka, ezek feldobnak ilyen apró örömök az életben), felvidítani magam, de csak nem jó semmi, marad a nyomott viharos hangulat, magamba zárkódás. Mit tehetnék még hogy ne legyek ilyen ilyenkor? Nagyon zavar mert másokkal is ilyenkor türelmetlen vagyok legjobb igyekezetem ellenére is.2013. ápr. 22. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!