Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 2 éve megjött, de még nem...

Már 2 éve megjött, de még nem állt be rendszeresen. Az baj? Mennyi idő után kell rendszeresnek lennie a mensesnek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nekem rögtön beállt. Én azért elmennék nőgyógyászhoz.
2013. ápr. 21. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak. Jobb lenne orvoshoz menni, hiszen biztosat csak ő tud mondani, és úgyis csak így nyugodnál meg, ha szakember mondja, hogy mi a helyzet.
2013. ápr. 21. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem állt be, van hogy rendesen, havonta jön meg, van hogy egy hónapban 4szer 3-4 napokat, és van hogy két hónapot kihagy, stressztől, egyebektől függ. Nálam ez öröklött, anyám, nagyanyám is ilyen volt. De azért alapvetően be kellene hogy álljon, szerintem is menj el orvoshoz, nehogy valami komolyabb probléma legyen a háttérben, csak azért írtam hogy tudd, tud a rendszertelen is normális lenni.
2013. ápr. 21. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmi bajod az ég világon, ha még nem vagy 17 éves.

Ha elmúltál már, akkor viszont lassan fel kellene keresned egy orvost.

2013. ápr. 21. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg mennyi idős vagy, mert ha 16 évnél fiatalabb, akkor minden rendeben van.
2013. ápr. 21. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Most leszek júliusban 16. Remélem nincs gond, még pár hónapot várok, és ha nem áll be, akkor elmegyek dokihoz. Köszönöm!
2013. ápr. 21. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem 8 év alatt állt be, és semmi bajom
2013. ápr. 22. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
8 éve menstruálok,járok nőgyógyászhoz rendszeresen,elvileg semmi bajom,ennek ellenére még mindig nem napra pontos. Egy biztos,megjön 4-6 hét között. SZóval nyugi,de ha rendellenesnek érzed,menj el dokihoz. :)
2013. ápr. 26. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!