Erős kellemetlen folyásom lett az utóbbi 2 hét alatt. Canesten hüvelytablettát vegyek? Mi lehet ez?
Kiskény korom óta attól tartok, hogy valami fertőzésem van, egyszer vettem is canesten kombit, nem változott semmi, tehát semmi bajom sem volt egyébként. De az utolsó 2hétben nagyon erős folyásom lett, sárgás és kellemetlen szagú. Olyan érzés , mintha vérzésem távozna, de közben meg ez a trutyi. Orvoshoz forduljak.. Ezt fogjátok írni, de amikor egyszer mondtam neki, hogy szerintem van valami bajom, akkor vizsgálat nélkül azt mondta hogy Canesten Kombi.. Csodálkoztam. Meg sem vizsgált. De most nem tudom, hogy mit tegyek. Viszket kicsit, olyan száraz is meg nyálkás is..
A bugyimba WCpapírt használok betét helyett. Ehhez mit szóltok? Nekem eddig bejött. Olcsóbb, mint az egészségügyi betét. (Persze nem az egészségügyi betétre gondoltam)
szóval a tisztasági helyett hazsnálsz wc papírt..:)
nos, ha viszket is, akkor valszeg gombás fertőzés, amire a canesten combi jó. eccer énis jártam így, elmentem, elmondtam h megváltozott a folyásom, kérdi: viszket? hátmondom talán, egy kicsit, néha. mondta h akkor canesten combi. felírta, kiváltottam, de télleg rendbe tett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!