Mi bajom van? Lehet hogy terhes vagyok?
már majd egy hónapja késik a menstruációm,állandóan görcsölök,híztam(5kg egy hónapalat) meg kívánok dolgokat (pl tegnap uborkát ettem gabona pehellyel)
most jön a durva dolog még szűz vagyok !!!
nem volt semmi kapcsolatom a pasival
nemt tudom mért hiszem hogy terhes vagyok de már másra nem tudok gondoli, voltam ultra hangon de az nem mutatott ki semmit :(
kérlek segítsen valaki
17/L
Most ez komoly?
Ha semmilyen módon nem érintkeztél férfival, akkor hogy lennél már terhes?
Viszont a tüneteidnek oka van, el kell menni háziorvoshoz és ő majd elküld a szükséges vizsgálatokra és szakorvosokhoz és kiderül, hogy mi a gond. Hormonprobléma simán okoz ilyen tüneteket. Meg persze más is okozhat, csak most írtam egyet.
Ha még szűz vagy nem lehetsz terhes!!
9hkm
Ha még mindig nem jött meg, próbáld meg ezt:
"Aviva módszer - Pánik gyakorlat
Kiinduló helyzet: kis terpeszben állunk, erősen rogyasztott térdekkel. Két tenyerünk a comb közepén, az ujjak befele néznek.
A mozdulat: billentsük előre a csípőnket az alhas erős behúzása közben.
B mozdulat: a csípő előrebillentése megmarad, az alhas beszorítása kienged. A mozdulatokat folyamatosan kell végezni 5–15 percig. Reggel és este. Ajánlatos a „pánik nap" során a szokásosnál több cukormentes és lehetőleg meleg folyadékot inni, és fehérjében gazdag olajos magvakat, esetleg tofut, kefírt, vagy túrót fogyasztani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!