Lovelyne kérdése:
SOS! Az APRANAX nevű gyógyszert csak orvos írhatja fel?
Figyelt kérdés
Nagyon erős görcseim szoktak lenni.Eddig Advil ultra fortéval enyhítettem, de szerintem már megszokhatta a szervezetem, mert nem akar használni.Utánajártam fórumokon, és sokan írtak az Apranaxról, hogy eléggé hatásos.Nospa, Algoflex M,Meristin,semmit nem használt, próbáltam.Ha tudtok írjatok gyógyszer neveket amik jók lehetnek mestruációs görcsökre!2013. ápr. 19. 05:20
1/6 Nosco válasza:
Csak orvos írja fel. Még esetleg a cataflam érhet valamit.
2/6 anonim válasza:
Igen,csak orvos, én is ezt szedem görcsökre, tényleg a legjobb. Kérd meg a háziorvosod, hogy írja ki, nekem megteszi.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos orvossal nem tudom kiíratni mert nem otthon lakok és itt még nincs orvosom.Valmi más vény nélkül kapható gyógyszer esetleg ami hatásos?
2013. ápr. 19. 07:22
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg a Voltaren dolo 25 mg-t.Az hasonló gyulladáscsökkentő,fájdalomcsillapító,mint az Apranax és a Cataflam,de recept nélkül is kapható.
6/6 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem jutsz orvoshoz! Ez nagyon nagy felelőtlenség, mert bármikor kellhet akutan is. Egyikőnk sem védtelen.
Aparanx nagyon jó gyógyszer, de a menstruáció ELŐTT kell elkezdeni szedned kb 2 nappal ahhoz, hogy kifejtse a hatását. UGyanez igaz az algoflexre, cataflamra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!