Már tizenkét éves vagyok és még nem jött meg; kezdjek aggódni?
Kicsit ciki , de az osztályból // 6.o // már csak nekem nincs meg a menzeszem. Már elkezdett nőni a mellem szőrösödik a nemi szervem és ahónaljam . a lábamon is már fekete a szőr. fehérfolyásom már két éve van. mikor kezdjek aggódni ? normális ez h még nem jött meg ?
12/l
Ugyan már! dehogyis.
17 éves korodig ráér megjönni.
ez komoly? hatodikban már csak neked nincs meg? tuti kamu. mármint jó páran biztosan hazudnak. nálunk is volt ilyen! most nyolcadikos vagyok és így is 2-3 lánynak nincs még.ebből ketten már kamuztak,de lebuktak.
én is féltem 12 évesen a dologtól hogy mikor jön már,13 évesen sem jött,mert eléggé lefogytam. aztán 14-t betöltöttem,szerencsére felszedtem pár kilót,normál lett a súlyom és akkor jött meg. ezzel nem azt mondom hogy hízzál,mert neked tuti nem ez a bajod. viszont nekem azért késett,mert vékony voltam.a doki pedig azt mondta hogy max 13 évesen jön majd meg. de ahogy olvashatod,egy furcsa probléma miatt csak 14 évesen jött.először ciki volt,de utána elfogadtam,a lényeg az volt hogy már nagylány vagyok és kész :D
a te korodban sokan várják,ami érthető is. viszont páran már annyira be vannak zsongva a dologtól,hogy hazudnak. mindenkinek. a végén már képesek olyan szintre lesüllyedni,hogy azt se tudják,tényleg megjött-e nekik anno.
jobb esetben van még 1-2 éved,ha szerencsés vagy. hoppá!
most látom hogy folyásod 2 éve van. nos,általában normál esetben 2-2,5 év folyás után jön meg.
hidd el,nem kell sokat várnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!