Valaki tapasztalt már hasonlót?
Figyelt kérdés
Mostanában elég rendszertelen a menszeszem, régen mindig hamarabb jött meg de kb 2-3 hónapja késik hol 21 napot hol 16-ot és most hamarabb jött meg egy héttel. kevés volt és el múlt olyan 5nap alatt. olyan szerda csütörtök körül múlt el,és most kb 1 héttel rá barnás szerű folyást tapasztalok. kicsit megijedtem hogy megint meg fog jönni? valaki tapasztalt már ilyet? előre is köszönöm a segítséget!! 20/L2013. ápr. 17. 20:52
1/2 anonim válasza:
igen sajnos énis tapasztaltam ilyet. nem tudom mi lehet nekem is nagyon sokat késik mostanában a menstrim... :/
2/2 anonim válasza:
én még nem tapasztaltam ilyet, de szerintem mindenképp keress fel egy nőgyógyászt, ez nagyon fontos lenne. az egyik osztálytársamnak is mindig késett. és hát nem akarlak megijeszteni de neki petefészek cisztája voltm sikeresen megműtötték, sőt másik 2 ismerősömnek is az volt, az egyiküknek magától felszívódott, a másikuknak is szintén jól sikerült a műtét, mondjuk nekik mindig csak késett. meg eléggé fájt a hasuk is, aztán volt amikor belázasodtak stb. de tényleg szerintem mindenképp keress fel a nőgyógyászt, mert lehet, hogy csak szimplán felfáztál, de lehet hogy valami komolyabb. ezzel nem szabad játszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!