Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért nem jött meg még a...

Mért nem jött meg még a menstruációm? Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves leszek idén, és még nem jött meg, az osztályomba már majdnem az összes lánynak megjött, szerintetek aggódnom kéne?(egyáltalán nem jött még meg!!)

2013. ápr. 17. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én már hallottam ilyenről, hogy valaki ilyen későn érik, de ha nyugtalanít, menj el nőgyógyászhoz, hogy kiderítse, nincs-e szervi oka. Más tüneted ezek szerint nincs. Ha mondjuk, még fél évig nem jön meg, én azért elmennék.
2013. ápr. 17. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
én 14 múltam amikor megjött. de nekem nem azért mert későn érő voltam! sőt,egyesekhez képest korán kezdtem érni és gyorsan. de aztán bizonyos dolgok miatt lelassult az egész.. tudom,milyen érzés. de úgyis akkor jön,ha már nem érdekel a dolog :)
2013. ápr. 17. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk, egy komolyabb betegség is félbeszakíthatja az érési folyamatot, úgy tudom, ami megterhelő a szervezetnek, és fel kell utána épülni.
2013. ápr. 17. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, és főleg ne azt nézd, hogy más lány már menstruál, mert 16 éves korodig kell megjönnie az első menstruációdnak. Mindenki más ütemben fejlődik. Nincs Veled a világ semmi baj!!! :)
2013. ápr. 18. 06:48
 5/11 A kérdező kommentje:
3. dik válaszoló szóval lehet azért is hogy idén is meg tavaly is műtöttek? Tavaly hasfal sérv miatt, idén meg csak kiszedték az anyajegyem.
2013. ápr. 18. 06:54
 6/11 anonim ***** válasza:
14 évesen még egyáltalán nem baj ha nem menstruálsz.
2013. ápr. 18. 07:51
 7/11 anonim válasza:
Én 13 vagyok és még nem jött meg...a húgom 11 éves és ma jött meg neki...én is aggódom,főleg a hiányos szerves ügy miatt...mert tavaly kivették a vakbelem!!! :/
2013. ápr. 18. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Micsoda hülyeséget írnak egyesek, hogy 14 évesen késő!!!!

17 éves korodig teljesen természetes ha esetleg még nem jön meg, majd akkorra kell megjönnie!

2013. ápr. 18. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:
#7-nek: komolyan? a 2 évvel fiatalabb húgodnak előbb megjött mint neked? de durva. én már pánikrohamot kaptam volna(na meg persze dührohamot,mert hát mégis csak fiatalabb meg minden és mégis előbb lett nagylány).
2013. ápr. 18. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem, kedves Kérdező, igen, lehet a sérvműtét is késlelteti, bár az anyajegyes műtét talán nem olyan nagy műtét. Olyan példákról tudok, hogy a mell növekedése megállt egy-egy komoly betegség hatására. Komolyabb szívbetegség vagy tüdőgyulladás, de lehet az műtét is szerintem. Persze, nem törvényszerű, csak van rá esély. Úgyhogy, ha hónapokig vársz, és semmi, a magad megnyugtatására menj el dokihoz, hogy kizárja a rendellenességek kockázatát, és akkor már nyugodtabban várod, hogy majd megjöjjön.
2013. ápr. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!