Mrs kiss kérdése:
12 éves vagyok az előző hónapban jött meg a menstruációm. De ebben a hónapban 5 napot késett eddig, most hülyeség aggódnom mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 17:51
1/8 anonim válasza:
Az első pár évben még rendszertelen.Szóval semmi okod aggódni:) Kell neki egy kis idő mire beáll.
2/8 anonim válasza:
Nekem is 12 évesen jött meg, most 14 vagyok és még mindig nincs rendesen "beállva"... van hogy hónapokat kihagy stb... Úgyhogy nincs mitől tartanod :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. aug. 22. 20:50
4/8 anonim válasza:
Szia! :) Ne aggódj, 5 nap késés semmi akkor, ha csak ez a 2. menstruációd. Tudod, a nemi érés egy hosszú, több éves folyamat. Majd ha 5 hónap marad ki, akkor orvoshoz kell menni. Addig ne aggódj! Még csak most kezdett fejlődni a hormonrendszered. Idő kell míg rendesen beáll a menstruációd! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
5/8 anonim válasza:
Ha ez a második, még nem tudhatod milyen a ciklusod. Változó van akinek 21 nap van két menssess között van akinek 30. Kb 2 mire kialakul ez a ciklus, de lehet hamarabb is, de kell pár menszesz, hogy kiderüljön. Nekem mikor elsõnek megjött utána 2 hónapig nem és utána lett havonta egyre pontosabb
6/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, sok lánynak csak 16-17 éves korára áll be.
7/8 anonim válasza:
szia! én 13 éves vagyok, és nekem a március óta most jött meg harmadszorra, éjjel nem tudtam elaludni, és nemtudtam mitől van.. úgyhogy 4 hónapot késett! ez így szokott lenni, de vészhelyzet esetére hordj magaddal betétet, ha megjönne. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2012. aug. 23. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!