Holnap megyek nogyogyaszhoz. Mi lesz?
Figyelt kérdés
2 eve mar volt cisztam a petefeszekben es akkor a sima hasi ultrahangtol is sirtam ugy fajt.Az felszivodott de mostanaban megint kilehet tapintani a petefeszkem es nagyon sokat pisilek.Anyu a nogyogyaszhoz kert idopontot.Mi fog tortenni?
Megint annyira fog fajni??
Szuz vagyok meg
17/l
2013. ápr. 17. 16:43
1/2 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj:) TÉNYLEG NE!!! Semmi nagy dolog nincs benne. Fájdalommentes (ez persze függ az orvostól, hogy balfék vagy sem:D) Én már 3 különbözőnél voltam, de mindegyik ügyi volt. És a végén tök jó tudni, hogy minden rendben van. Ha szűz vagy meg aztán még egyszerűbb lesz a dolgod:);) Mert nem vesz a méhnyakadról mintát, csak "benéz", hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!