Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan melltartó ami...

Létezik olyan melltartó ami rendesen háromszög alakú és szivacs is van benne de merevítő nem?

Figyelt kérdés
én ilyet keresek mert nem érzem magam jól a merevítősökben meg lecsúsznak,lógnak benne a melleim vagyis úgy néz ki mintha lógna és ez 80/Bbe kellene és hogy ez tartana?:oo

2013. ápr. 17. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
én kismama vagyok és nem bírom most a merevítőt elviselni. a C&A-ban vettem ilyet amit írsz, igaz, németországban, de sztem otthon is van. és azért egész jól tart is, nagyon kényelmes.
2013. ápr. 17. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is utálom a merevítősöket, így olyanokat vásárolok, amikben nincs. Eddigi kedvenc: sportmelltartóra hasonlít, szivacsbetéttel. Valami nevenincs utánzat, de iszonyat kényelmes, szuperül tart és szép dekoltázst csinál. Sajnos csak felpróbálva lehet jót találni, másik, ami hasonlónak tűnt már szörnyű volt.
2013. ápr. 17. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:
tudnál küldeni egy képet?:))
2013. ápr. 17. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

A Women'Secretben láttam ilyen háromszöges merevítő nélkülit, próbáltam is. Nézd meg ott.

Egyébként push upot nem fogsz nagyon találni merevítő nélküliben, de vékony szivacsosat igen. A legtöbb márkás boltban van, igaz nem mindegyik háromszög alakú. Pl az Intimissimiben is vettem már ilyet meg a Tezenisben.

2013. ápr. 17. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
óóó istenments hogy legyne benne push up
2013. ápr. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!