Melltartó-párti vagy melltartó-ellenes?
Minden nap viselsz melltartót vagy soha, esetleg alkalmanként, csak otthon nincs rajtad, munkában/iskolában hordod csupán?
Szerinted egészséges, mert az izmaid így feszesebbek tudnak lenni és később kezd el lógni, vagy mivel hat rá a gravitáció mindig van rajtad?
Mi a véleményed az olyan nőkről akik soha nem hordanak? És mi az olyanokról, akik még abban is alszanak?
Rajtam egész nap van melltartó, alvás közbe nincs .
Nincs semmilyen véleményem azokról akik nem hordanak ,mindenki magánügye .
Én csak akkor viselek, ha elmegyek valahova. Otthon soha nincs rajtam. Ha túrázni megyek az erdőbe, akkor se hordok.
Szerintem is mindenki magánügye, hogy hord-e melltartót vagy nem.
Mivel nagyok a melleim (85/C) így munkában, utcán mindig hordom. Otthon este már nem, és alváskor sem.
Semmi véleményem nincs azokról akik nem hordanak. Sem azokról akik még abban is alszanak. Ha nekik így jó??akkor legyen..
- soha nem viselek melltartót, mert hülyén mutatnék benn :)
- szerintem egészséges, persze mell mérettől függ
- feleségem szinte soha nem hord, mert nem is kell neki, szépen áll és nem lógós méretű, és jó véleménnyel vagyok róla :)
milyen izmok? Szerinted Rubint Réka megműttette volna magát, ha tornával lehetne a mellet javítani?? A szalagok kinyúlnak, onnantól hiába izmozol.
Egyébként kicsi, 75 B-s mellem van, itthon, éjjel nincs melltartó, utcára van, hogy jobban mutasson rajtam a ruha. Szerintem magánügy, kin van melltartó és mikor, sosem nézem.
Kedves kérdező. A női mellben nincs izom. A mellünk zsírszövetből áll.-.
egy rövidke információ amit külön kiemeltem neked.
" A mellben kizárólag a bimbó körül vannak piciny izomrostocskák, ezek hidegben, érintésre, szoptatáskor stb. akarattól függetlenül összehúzódnak, és kiemelik a megkeményedő bimbót. Olyan izmok azonban, sajnos, nincsenek, amelyek meggátolhatnák a keblek megereszkedését. Tornával egyedül az emlő alatti izmok fejleszthetők. A bőr és a kötőszövetes szalagok megnyúlását egyedül melltartó viselésével lehet lassítani."
A kérdésedre válaszolva. Kint az utcán, munkahelyen hordok melltartót. Otthon nem. Nem botránkozok meg azokon akik nem hordanak vagy éjjel-nappal viselik.. Magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!