Fogamzásgátlót szedek és 3 kilót híztam?! Hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja szedem és én már látom hogy híztam, pedig nem eszem sokkal többet nem vagyok éhesebb. Mit gondoltok, ha még jobban odafigyelek az evésre ( az eddigi minimális csokit nullára csökkentem, lisztet szinte kizárom ) akkor fogyhatok?
Szeretnék kocogni is napi 1 órát.
Valakinek tapasztalata fogamzásgátlós hízással kapcsolatban? Hogy mentek le a kilók?
2013. ápr. 15. 18:23
1/1 anonim válasza:
3hónap alatt +11 kg. utána még szedtem pár hónapig de akkor már nem volt testsúly növekedés... drasztikus koplalással lement a fele kb... de ha lehetőségem van, és eszek normálisan mondjuk egy hétig akkor simán visszajön, de próbálom ezt fékezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!