Lányok! Nektek volt már olyan, hogy valamelyi tanárotok megtudta, higy megvan?
Pl. arra gondolok, hogy versenyre mentetek egész nap, és megtudta. Vagy nagyon fájt a hasad, és meglátta, megkérdezte. Tesin is estleg. Stb.
Kérlek írjátok le a sztorit, meg, hogy milyen tanárral volt.
Énektanár kérdezte, mikor nagyon rosszul voltam, Tesi tanárnak meg mindig mondtuk, mert könnyített tesizhettünk...
Ugye nem azon izgulsz, hogy mit fognak szólni? Ez egy teljesen természetes dolog!
Ó, sose felejtem el.Középsulis voltam, kb 13 éve történt az eset:)
Osztályfőnököm pasi volt és előző nap az utolsó órát ellógtam (nem emlékeszem már miért).Barátnőm kitalálta, h mondjam azt, h "átáztam" és muszáj voltam hazamenni.(Mindenkivel volt már vagy lesz ilyen, váratlanul megjön és na... ) :)))
Mondom is ofőnek nagy bűnbánó fejjel:Tanár úr, azért hiányoztam tegnap mert átáztam, haza kellett mennem.
Ofőm néz rám ezzel a rettentően értetlen bamba fejjel, látszott, fogalma nincs miről beszélek :D (Hát na, pasi volt) :D
Megismételtem kicsit nyomatékosabban:Haza kellett mennem átöltözni mert ÁT-ÁZ-TAM.Még mindig csak pislog.Erre megszólal:Hogy-hogy átáztál, tegnap nem is esett az eső.(De még az az értetlen fej hozzá) :D Erre barátnőm már fuldokolva a röhögéstől:Megjött neki, tanár Úr! :D
Na ilyen vörösnek még nem láttam tanárt életemben:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!