Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb vagy 2,2és fél hónapja...

Kb vagy 2,2és fél hónapja feltünően sokat járok Wc-re pisilni. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Mivel egy vesém van így könnyedén felfázom, de ilyen még nem volt.az utóbbi pár hónapba elég gyakran járok pisilni. Van úgy h a suliban minden második szünetben pisilnem kell...mi lehet a baj? Volt már vki hasonló helyzetben?
2009. szept. 23. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
én :D minden óra után el kell mennem, mert úgy érzem, mindjárt bepisilek...de nincs is olyan sok, csak az inger...
2009. szept. 23. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül:D

De nekem sajnos sok van...feltünően szokatlan mert eddig még ilyen nem volt. Holnap vagy holnap után megyek dokihoz, labort csináltatni..

2009. szept. 23. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

szia

én két és fél éve állandóan küzdök vele, mert rendszeresen előjön. de nekem fáj is ha pisilek, nem tudom te hogy vagy vele.. állandóan felirtak minden féle antibiotikumot de semilyen orvos nem tudta megmondani, mitől van. ugyhogy most már nem megyek orvoshoz. ilyenkor mikor fáj a pisi, akkor urogin-t szoktam szedni. ez vény nélkül kapható lötty. de jó vesetisztitó a csalán és a zsurlótea is.. vagy petrezselyemzöld leforrázva esetleg. de inkább a teát idd ha nem komoly a baj. a teától még többet fogsz amugy pisilni, attól ne ijedj meg! de igy véded a veséd. meg persze igyál sokat..

2009. szept. 23. 17:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Jajh igen, ezt el is felejtettem írni, h olykor olykor oan furcsa..fáj vagy nem is tduom így megfogalmazni:S

Köszönöm a válaszokat:)

2009. szept. 23. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Nemcsak megfázás hanem fertőzés is okozhat ilyen tüneteket.Ha különféle illatos szappant vagy tusfürdőt használsz az intim részeken, könnyen megtámadják a baktériumok. Inkább intim lemosót vagy patikai mosakodókrémet használj ez hosszútávon segíthet.
2009. szept. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!