Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan praktikátok amivel...

Van olyan praktikátok amivel meglehetne hozni a mensest?

Figyelt kérdés
Mert hallottam már a "forró" fürdőről is.De nem nagyon vállik be.Lenne valami egyéb módszer? Már két éve megvan és nem rendszeres .Most pedig már 12 napja késik. (Szűz vagyok, terhes nem lehetek)
2009. szept. 23. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

IGEN!!!... :D

Én sem hittem volna, de működik : AVIVA módszer!

Ez egy speciális torna, lehet vele a menstruációt szabályozni, meghozza olyannak is, aki évek óta valamiért nem menstruál...

Van benne olyan gyakorlat, ami akár pár óra múlva meghozza a vérzés!

Van olyan, ami rendszeressé teszi...

Én sem akartam elhinni, megvettem a könyvet, nagyon egyszerű gyakorlatokról van szó, és tényleg pár óra múlva megjött a vérzésem! :D

[link]

Én a közeli Alexandra könyvesboltban vettem meg az 1.kötetet, de ha a weboldalról megrendeled, akkor kapsz mellé egy zenés CD-t is, amire lehet tornázni (ez nagyon hiányzik nekem, mert megadná a gyakorlatok ritmusát)...

Sajnos, nem tudom bemásolni neked ennek a gyakorlatnak a leírását, mert el kellene olvasnod hozzá a bevezető instrukciókat, ami nélkül nem érthető a gyakorlat sem.

2009. szept. 23. 16:50
 2/3 anonim válasza:

Engem is érdekelnének ilyen praktikák!

Ez a kérdés rossz helyen lett feltéve!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__433786-h..

2009. szept. 30. 20:34
 3/3 anonim válasza:
Nem tudom mi az az Aviva mmódszer. Nekem anyukám mindíg felüléseket csináltatott velünk. És ez mindíg bevált.(nekem rendszeres volt csak sürgetni akatuk)
2009. okt. 1. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!