Milyen házi praktikátok van a nehéz napokra?
Figyelt kérdés
Már megint, mint mindég a második nap dől belőlem tudjátok negyedóránként csere-bere. Ti mivel oldjátok meg ezeket a extrém napokat, csak azt ne mondjátok hogy tamponnal mert azt útálom vagy éjszakai betét mert most az sem tart egy fél órát sem egy csomag papirzsepi, vagy egy félcsomag vatta vagy mi az ami nálatok tuti hogy reggel nem lessz lepedőcsere?2009. dec. 26. 16:19
1/5 anonim válasza:
Gyógszertárakba lehet kapni ilyen óriás szárny nélküli betétet csak nem olya mint egy pelenka.Attól biztos hogy nem lesz reggel lepedőcsere.Csak hát a hátrányai: kényelmetlen egy kicsit de nem vészes és ugy érzed magad mint egy 1hónapos csecsemő :D.Én használtam párszor mert belőlem is nagyon dőlt de már nem használom, nem szeretem.Meg már nem jön annyira este régen csak nappal az első napokban.Ha rá vagy kényszerülve akkor jobb megoldás nincs.
3/5 anonim válasza:
Tena Lady inkontinencia betétek kaphatóak drogériákban és gyógyszertárakban. Pelenka is kapható. A pelenka több dl folyadékot is fel tud szívni, szóval éjszaka tuti nem lenne gond. A betét is elég jól bírhatja, mivel a sok folyadék felszívására van kifejlesztve. Az o.b. Super Plus tampon is bírja, ez a végső megoldás. Nem olyan rossz az, jobb mintha negyedóránként cserélgetnéd a betétet. Nekem nem erős, de ezeket hallottam. Amúgy éjszaka kevesebb a vér elvileg, ezért a betét is bírja talán. Nem akarlak megijeszteni, de hallottam már olyanról, hogy akinek ennyire erős a vérzése, cisztája, vagy valami más problémája van. Nem ártana kivizsgáltatnod magad. Ha nagyon nagyon erős, fogamzásgátló tabletta is csillapítja. Szóval, válassz! (Am ne mondd hogy a pelenka gáz mert nem látja senki éjszaka, és nyugodtan alhatsz vele!!)
4/5 A kérdező kommentje:
Nálam pont éjjel szokott nagyon megjönni meg ilyenkor amikor semmi nincs nyitva, ne mondjam nektek hogy ma óránként jöttek a vendégek én meg elhasználtam a ithon található papirzsepiket. Tudom hogy vannak mindenféle betétek meg ilyesmik de mondjátok meg hogy menjek be a patikába és mondjam azt hogy egy csomag pelenkát kérnék szépen, 1.68 magas és 53 Kg vagyok ugye van ami nekem való? És ithon meg meg hova tegyem?
2009. dec. 26. 21:14
5/5 anonim válasza:
Oda teszed ahová akarod, és igen, így bemégy és mondod :D
Szerintem leveszik ott is hogy mi a helyzet, max azt gondolják hogy mamádnak viszed. Ja, nem mellékesen barátnőmnek veseproblémái vannak és mindig pelenkát vagy extra vastag betétet kell hordania. Ez van, ezt adta a természet. Amúgy a tampon miért nem jöhet szóba? A drogériákban meg kaphatóak ezek a szívós betétek, ott csak beteszed a kosárba. Teheted amúgy: ruhásszekrény aljába, szekrény mögé, ágy alá. Ahová kedved tartja és nem látják ha belépnek a szobádba. Édesanyád pedig biztosan megérti hogy mi van. Lehet még valami okosabbat is tud mondani mint mi mert esetleg neki is ilyen erős. Elfogyott a betét és azért zsepizel? Hát nem irigyellek. :S
Amúgy az előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!