Miért barnázok menses előtt két-három napot? Nem szedek gyógyszer, óvszerrel védekezünk.
Ez a harmadik hónap,hogy fogamzásgátlót nem szedek,azért védekezünk óvszerrel mert majd babát szeretnénk.
Okozhatja esetleg idegesség vagy nyugtató,fájdalomcsillapító?
Kedves első!
Mi az a progeszteronhiányos hormonzavar?Mi okozza?
Tudsz benne segíteni?Még szedtem a fogamzás gátlót nem voltak ilyen gondjaim.
Köszönöm előre is.
Ez én esetemben, az orvosom meg van győződve arról, hogy a hüvelygyulladásom miatt van barna folyásom.
Hiába ecseteltem neki, hogy mit olvastam (konkrétan egy túlbuzgó leendő kismamának tart, aki próbálja elmagyarázni egy ORVOSNAK, hogy mi a baja).
Én most végigszedtem a hüvelygyulladásomra kiírt kúpot és gyógyszert, de a barnázás megmaradt. Így holnap ismét meg kell látogatnom.
8-as vagyok.
Ma voltam ismét nőgyógyásznál, elmúlt a gyulladásom, és végre valahára meghallotta, hogy 4+3 nap barnázok egy cikluson belül.
Írt fel Norcolutot. Csak pislogott, amikor megkérdeztem, hogy ez progeszteront tartalmaz, ugye? :)
Meg akart róla győződni, hogy nem a hüvelygyulladás miatt van barna folyásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!