Szülők! Megengedjem a lányomnak a tampont?
A lányom 13 éves,fél éve menstruál,és tampont szeretne használni. Azt mondja,nem szereti a betétet.
Megengedjem neki?
Én is 13 évesen kezdtem el használni, bár nem rendszeresen, de használtam pl. tesiórán, úszáson, karatén . Én igazából meg sem kérdeztem anyától, hogy használhatok-e, egyszer pont a dupla tesiórám előtt jött meg, június volt, meleg volt már, átáztam volna, mert sportpályán tesiztünk. Megkérdeztem anyától, hogy van itthon mini tampon, ő meg mondta, hogy ő nem tudja, kérdezzem meg a nővéremet.
Megkérdeztem, volt itthon, én meg feltettem.
Soha nem volt semmilyen fertőzésem, pedig már 22 éves vagyok.
Soha nem lesz olyan objektív cikk, ami egyértelműen leírná, melyiket miért jobb használni, valami mindig lesz mögötte, legjobb esetben is egy személyes vélemény, amivel megint nem megy senki sokra.
Sok nő van, akinek tamponnal sincs semmi baja soha, más a betéttel is összeszed minden fertőzést. Ha ép és egészséges leányzóról van szó, erős immunrendszerrel, a tamponnak sem szabad semmit okoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!