Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vért pisilek, mondjátok meg...

Vért pisilek, mondjátok meg mit csináljak!?

Figyelt kérdés

Vasárnap éreztem hogy felfáztam picit.Hétfőre jobb lett minden,aztán ma reggel 2x pisiltem véreset,harmadjára meg csak simán vért és alvadt vér is közbe játszott. Nemtudom mit tegyek

16/L

2013. ápr. 9. 09:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Orvoshoz nem mertem elmenni hogy őszínte legyek..de! fürödtem sós vívben,aztmondták az jó lenne rá,és hát gondoltam egy próbát meg ér. Kipróbáltam,valóban nem pisilek már vért és nemis véres a vizeletem,de még mindig fáj,hogyha pisilek.
2013. ápr. 10. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz!

Ezekkel a házi praktikákkal csak annyit érsz el, hogy csökkennek vagy elmúlnak a tüneteid, de a kórokozók benned maradnak és néhány nap vagy hét múlva újra vissza fog jönni. Ha nem kezeled, akkor a vesédre is ráhúzódhat, ahol gyulladást okoz. Szükséged van művese kezelésre? Attól nem félsz?

Nem is értem, hogy miért félsz elmenni orvoshoz. Semmit sem fog veled csinálni, csak vizeletmintából megnézi, hogy mi okozza a panaszokat és ír rá gyógyszert.

Ne legyél már ennyire buta és felelőtlen!

2013. ápr. 10. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Tüdőgyulladással elmennél az orvoshoz? Hólyaghuruttal meg nem? Miért nem? Ez egy bakteriális fertőzés, ami alap esetben antibiotikummal kezelhető.

Miért a laikusokra hallgatsz? A sós víz csak kívülről hat, a hólyagot nem éri el. A bacik meg szépen tovább mehetnek a vesék felé. Ne csináld tovább kérlek a csacsiságot, mert nincsen miért. Menj el vele szépen urológushoz, vagy a háziorvoshoz.

2013. ápr. 10. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Menj női orvoshoz, ha annyira félsz. Talán megnyugtatóbb számodra és nem kell szégyenkezned annyira.

Esetleg tini, vagy talán még gyerek nőgyógyászatra is mehetnél.

2013. ápr. 11. 15:16
 15/15 Miklós G. ***** válasza:

Csak támogatni tudom az előttem szólókat... A tünetek enyhülhetnek, megszűnni csak úgy következmény nélkül nem fognak, szükségessé válik jelen esetben antibiotikumos kezelés, kapsz egy kis ciprofloxacin-t és ez rendbe is fog kapni, amennyiben ez bakteriális... hogyha fizikai képlet(kő) okozza a tüneteket, pedig "robbantásos" módszerrel, Uh-val veszik elejét a problémának... Várnod, még tünetek híján is vétek. Orvos UH és kezelés, a vérvizelésed nem volt véletlenül.

Üdv!

2013. ápr. 12. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!