Vért pisilek, mondjátok meg mit csináljak!?
Vasárnap éreztem hogy felfáztam picit.Hétfőre jobb lett minden,aztán ma reggel 2x pisiltem véreset,harmadjára meg csak simán vért és alvadt vér is közbe játszott. Nemtudom mit tegyek
16/L
Mindenképpen Háziorvos, aztán pedig kivizsgáltatni az urogenitális-rendszert! Lehet húgyúti fertőzés is, húgyhólyag gyulladás, de ezek mind rendszerint fájdalommal is járnak! bár kivételek mindig vannak. Lehet akár vesekő, vagy egy nagyobb kristály elakadása az uréterben. Az ritkán jár fájdalommal! Mindenképpen hasi UH, teljes labor és egy Szakember ajánlott!
Üdv!
Miklós, szerintem laikusnak ne írjál latin szavakat, mert nem fogja érteni és a cél az, hogy megértsen mindent ugye?
Egyébként mindenben igazad van természetesen, mint szakmabelinek:)
(Ranschburg Jenő híres volt arról, hogy bár kiváló volt szakmailag, a szakzsargont soha nem használta a szülőkkel kliensekkel, hanem mindenki számára érthetően és egyszerűen fogalmazott)
Kedves Előző (7.) Kommentáló!
Azt hiszem teljesen jogos a felvetésed. Igyekszem odafigyelni, az egyszerűségre törekedni a továbbiakban. Elégre azért is vagyok itt, hogy segítsek. Más nem vezérel. Köszönöm az észrevételt!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!