Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van elég régota....

Hüvelygombám van elég régota. Mit kellene még tennem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok orvosnál voltam már és sok mindent használtam, de nem segitettek. Most az orvos Dermyc-et, gynoflort, meg canestent irt fel, meg még egy g betűs krémet amit egyszer kellett használni és ilyen kis izével "felnyomni". A barátomat is kezeljük canestennel.Ez segiteni fog mostmár? Vagy mit kellene még tennem? Mert már nagyon elvagyok keseredve. Ha valaki ilyen helyzetben van az légyszi irjon nekem! köszönöm
2009. szept. 21. 23:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Na eszembe jutott, a g-betüs a gynazol volt.
2009. szept. 21. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:

ha semmi más nemsegít akkor életmódváltás a javasolt. a gyakori és egyfolytában kiújuló hüvelygomba oka a bélben keresendő. a bélflórád is teljesen felborult valszeg, ott is elszaporodtak a gombák, és ezmiatt újul ki folyton a hüvelygomba is.

diéta kéne ide, cukor és szénhidrátok elhagyása, és normaflore vagy vmi haosnló bélflóra regeneráló készítmény

2009. szept. 21. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, normaflort most kezdtem el használni, a diétára én is gondoltam már de olyan nehéz betartani:S de ha nem marad más akkor muszáj lesz
2009. szept. 21. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták, hogy életmódváltás, és diéta, ha nem múlik el, semmi csoki, édesség, üdítő,stb. hidd el, csak kitartás kell hozzá, a saját érdekedben :)

sok sikert!

2009. szept. 22. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!