Megjött, de csak kb fél nap ha volt annyi mi ez?
Figyelt kérdés
együtt voltunk a barátommal és közbe jött meg, (v hát véreztem) raktam egy tampont mert másnap lett volna az ideje gondoltam biztos az melleim is feszültek mint máskor elötte pár nappal. viszont estére semmi nem volt már és másnap se. most kezdtem fogamzás gátlót szedni, és azt mondta a doki h ha megjön aznap szedjem be az elsőt. be is szedtem akkor este, de már nem volt éjjel semmi... most akkor szedjem tovább? esetleg lehet köze ehhez a megjövös dolognak ahhoz h betadin kupot használtam de még csak 2 alkalomig jutottam. terhes lehetek? erre is utalhat a mellfeszülés, meg összevissza eszek, kivánok mindent ugy veszem észre h talán többet is mint eddig?2013. ápr. 6. 22:08
1/5 anonim válasza:
Velem pont ugyanez volt, most 1,5 hónapos a kicsi! (:
2/5 A kérdező kommentje:
most komolyan? :O
2013. ápr. 6. 22:27
3/5 anonim válasza:
Igen. De végül sikerült feldolgoznom, és már megbékéltem a helyzettel.
4/5 A kérdező kommentje:
hány éves vagy?
2013. ápr. 6. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!