Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudnátok Győrbe jó, lehetetőle...

Tudnátok Győrbe jó, lehetetőleg női nőgyógyászt ajánlani?

Figyelt kérdés
Hol,melyik kórházba praktizál,mennyiért?És lehetőleg olyan orvos kellene ahova ha vizsgálatra mennék,lehetőleg csak ő lenne bennt a vizsgálóba,elég gátlásos vagyok.
2013. ápr. 6. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:

dr. Deli Balogh Ildikó.

Győr-Révfalun van a rendelője, Damjanich János út 53. a pontos cím.

Amíg ott laktam hozzá jártam, nagyon kedves, alapos és megnyugtató már a kisugárzása is. :-)

Nem olcsó, de cserébe nagyon alapos!

Cytológia 10 ezer, UH 4 ezer, Cytológia + HPV 18 ezer, legalábbis 2 éve ezek voltak az árak, de szerintem nem nagyon változtak, max 1-2 ezer.

Ja, receptírás ezer forint. :-)

2013. ápr. 6. 17:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és ez a dr.nő egyedül rendelj remélem,nem igazán szeretném ha az asszisztense is mindent látna,eleve olyan kellemetlen a helyzet maga.Köszönöm akkor majd utána járok.
2013. ápr. 6. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Személyes tapasztalatom nincs a fent említett doktornővel kapcsolatban, viszont nem hallottam róla valami jó véleményeket. Nézz körbe itt a neten, vannak tapasztalatok győri dokikat illetőleg.

Én Dr. Nagy Zoltánhoz járok. Meg vagyok vele elégedve.

2013. ápr. 6. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat, a kérdésedben a "női" szót nem vettem észre.

Most jelenleg csak ő van női nőgyógyász Győrben. Dr. Csenge Titanilla szülési szabadságon van.

2013. ápr. 6. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de akkor inkább menj Pestre, mert sokkal fontosabb, hogy szakmailag jó legyen egy orvos, mintsem az, hogy nő vagy férfi és gátlásos vagy.

A szomszédom is így járt, ragaszkodott a nőhöz, majdnem az életébe és a méhébe került a történet. Ne félj, akkor már jó volt a férfi orvos is, amikor menteni kellett... szerencsére túl van rajta, de már csak lombikkal lehetett terhes...

Nem te vagy egyedül gátlásos, de ezt le lehet küzdeni tudatosan, mert az egészség a legnagyobb kincsünk az életben:) Ha szakmailag nincsen jó női orvos, akkor vagy keress távolabb valakit, vagy barátkozz meg egy férfival, de kiváló szakemberrel.

2013. ápr. 7. 13:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Én ha lehet mindenképp női orvoshoz szeretnék menni,persze hogy az a fontos hogy jó szakember legyen egy orvos,de ennek természetesen mielőtt elmennék utána is néznék,azért is kérdezgetek itt.Titaniláról hallottam már,csak nem tudtam hogy mi is a pontos neve,azt írták még elég fiatal,ami nem is baj,kedves és jól vizsgál,de kár hogy most nem praktizál,azért majd körbe nézek.

De jó lenne ha sokall több női nőgyógyász praktizálna,szükség lenne rájuk.

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 7. 14:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Alaposan majd körbenézek mielőtt bárkihez is elmennék.A legfontosabb meg az lenne,hogy ha nem sikerülne női orvost találnom,hogy lehetőleg ha már magán uton megyek orvoshoz,örülnék ha valóban csak az orvos lenne a vizsgálat alatt jelen,mert azért elég kínos a vizsgálat és nem igen örülnék,ha be lehetne látni.Remélem senki nem hurrog le érte,mert sokan írták ők is így vannak,de emiatt kaptak beszólásokat másoktól.

Köszönöm a válaszokat és ha valaki tud jó orvost ajánlani akár férfit azt is szívesen veszem és utána járok.

2013. ápr. 7. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

3. vagyok.

Sikerült orvost választanod?

2013. ápr. 10. 11:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Még nem,most még csak felmérem a telepet,jóval későbbre tervezem az orvos felkeresését,de jobb minnél előbb utána nézni az orvosoknak.
2013. ápr. 11. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!