Miért érzem idétlennek magam a melleim miatt? Lányok/nők ti nem éreztek így?
de,én érzek így,csak nálam pont fordítva van. normális a súlyom,alkatom,de mégis kicsik a melleim és csak akkor nőnek ha hízom. viszont nem akarok kövér lenni csak azért hogy nagy melleim legyenek. amiről meg tudom hogy mellnövelő,attól kövérebb is leszek,szóval nem sokat érnék vele. persze,nekem még nőhetnek,de nem hiszem hogy sokat fognak :(
inkább legyen nagy,mint kicsi! pár ok,hogy miért nem előnyös a kis mell:
1: hülyébben állnak a felsők,
2: kislányosít,
3: a férfiak fele rád sem néz,
4: nem tudsz normális fürdőruhát találni magadnak,
5: ha van egy szép pólód vagy ruhád,ami kivágott stb és azzal csak a szép mell mutat jól,akkor a melltartó készlet felének kapásból push-upnak kell lennie.
6: ha a barátoddal eljutnátok "odáig",akkor paráznál hogy ki fog-e röhögni(persze hogy nem fog,de eszedbe jut)
7: később lehet hogy odáig fajul a helyzet(mert nem érzi emiatt nőiesnek magát egy nő) hogy implantátumot szeretne.
lehet hogy másnál ez máshogy van,de összegzésben ennyi az én szemszögemből.és azt tapasztalom hogy mások is így vannak vele.
örülj annak,amid van,mert lehet hogy valaki 3 élet alatt összesen sem tud majd akkora mellet növeszteni,mint ami most neked van.
Nekem undorító csőmelleim vannak. Egyszerűen eldeformálódottak.
Úgyhogy szerintem nem kéne emiatt paráznod, én bármelyik másodpercben cserélnék veled. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!