Szeretnék segítséget kérni! Valami olyan gyógyszert, esetleg prakikát, keresnék ami biztosan enyhíti, vagy elmulasztja a menstruációs fájdalmat?!
nekem ilyenkor csak a méregerős kávé válik be, én is próbáltam már gyógyszerek hadát, a No-spa, Algoflex M meg sem mozdította
a kávé után 20 perccel mintha elvágták volna a fájdalmat
vannak koffein tartalmú fájdalomcsillapító gyógyszerek is, azt is ki lehet próbálni, ha nem szereted a kávé ízét, patikus tud segíteni, talán van még koffeintabletta is, régen volt, azt tudom
Miért nem próbálod meg a cickafark gyógyteát? Nem fog azonnal használni, a gyógynövények lassabban hatnak, de jók és nem utolsó sorban nincs mellékhatása.
Szerintem a következő (nem a 2 nap múlvára gondolok) mensesre már hatni fog.
Szia!
Nekem szinten ugyanez volt es en cickafark teat ittam ra, szinte teljesen elmulasztja a fajdalmat, nagyon jo!
Ugy kell hogy menszesz elott 3-4 nappal elkezded inni, minden nap egy cseszevel es a menszesz alatt is ihatod, /szinten 1 cseszevel/, majd a legkozelebbi menszesz elott megint 3 nappal....
Es valoban inkabb hosszu tavon van intenziven gyogyito hatasa, a gyogynoveny gyogyit a gyogyszer inkabb pillanatnyilag hat.
Esetleg meg kiprobalhatod ra a **t, /olyan mint a Reiki/, en ezt is hasznalom ilyen esetben.
Drukkolok! :^)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Majdnem mindenkinel mas valik be:
Google > menstruációs görcsök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!