Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretnék segítséget kérni!...

Szeretnék segítséget kérni! Valami olyan gyógyszert, esetleg prakikát, keresnék ami biztosan enyhíti, vagy elmulasztja a menstruációs fájdalmat?!

Figyelt kérdés
Mikor megvan, jön a hányinger, lezsibbadok a hasamtól lefele, és annyira görcsölök, hogy már a sírás is rámjön! Nem tudok megűlni, izgek mozgok mert ha megpihenek egy kicsit mégrosszabb Szedtem már rá: Nospát semmit sem használt. Algoflex M szintúgy. Az analgetica volt hogy kiállította, de azt tanácsolták ne szedjem mert kilyukaszthatja a gyomrom! Jó lenne ha valaki adna valami tanácsot, "gyógyszerkúrát", mert még két napom van aztán kitör a harmadik világháború
2013. ápr. 4. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem az egyik ismerősömnek voltak nagyon fájdalmasak a menstruációi. ő cataflamot szedett rá(az is okoz gyomorfekélyt) de volt, hogy nem használt, akkor ment el a nőgyógyászhoz és kapott injekciót.
2013. ápr. 4. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Melegvizes palackot próbáltad már a hasadra tenni? Elvileg csökkenti a fájdalmat.
2013. ápr. 4. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:

nekem ilyenkor csak a méregerős kávé válik be, én is próbáltam már gyógyszerek hadát, a No-spa, Algoflex M meg sem mozdította

a kávé után 20 perccel mintha elvágták volna a fájdalmat

vannak koffein tartalmú fájdalomcsillapító gyógyszerek is, azt is ki lehet próbálni, ha nem szereted a kávé ízét, patikus tud segíteni, talán van még koffeintabletta is, régen volt, azt tudom

2013. ápr. 4. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem próbálod meg a cickafark gyógyteát? Nem fog azonnal használni, a gyógynövények lassabban hatnak, de jók és nem utolsó sorban nincs mellékhatása.

Szerintem a következő (nem a 2 nap múlvára gondolok) mensesre már hatni fog.

2013. ápr. 4. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok folyadékot kell inni, minden nap és akkor nem lesz erős a menzesz fájdalom. Nekem ez vált be.
2013. ápr. 4. 14:53
 6/10 A kérdező kommentje:
huh köszi! aranyosak vagytok! a melegvizes palack sajnos semmit sem hat. kipróbálom a cataflamot, és a teát is! köszönöm! remélem nem leszek megint ramatyul, mert akkor a fél napom kárbavész :)
2013. ápr. 4. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem szinten ugyanez volt es en cickafark teat ittam ra, szinte teljesen elmulasztja a fajdalmat, nagyon jo!

Ugy kell hogy menszesz elott 3-4 nappal elkezded inni, minden nap egy cseszevel es a menszesz alatt is ihatod, /szinten 1 cseszevel/, majd a legkozelebbi menszesz elott megint 3 nappal....

Es valoban inkabb hosszu tavon van intenziven gyogyito hatasa, a gyogynoveny gyogyit a gyogyszer inkabb pillanatnyilag hat.

Esetleg meg kiprobalhatod ra a **t, /olyan mint a Reiki/, en ezt is hasznalom ilyen esetben.

Drukkolok! :^)

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2013. ápr. 4. 15:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!!! :) :) :)
2013. ápr. 4. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Majdnem mindenkinel mas valik be:

Google > menstruációs görcsök

2013. ápr. 4. 18:47
 10/10 A kérdező kommentje:
éppen ezért nem keresgélek neten.
2013. ápr. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!